L
  • No products in the cart.

Tharëse flokesh POLITUN PT V2

/

Tharëse flokesh POLITUN PT V2

22 stok

1,800 L

Tharëse flokesh POLITUN PT V2

  • Fuqia 5000 W
  • Me mbrojtje nga mbinxehja
  • Falë teknologjise së jonizimit, tharësja mbron floket nga nxehtësia dhe djegia.

Kodi: KOD0000000412

 

22 stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎POLITUN
Numri i modelit të artikullitPT V2
Numri i niveleve të shpejtësisë2
Dimensionet e artikullit:14,57 x 2,36 x 5,12 inç
Fuqia:5000W
 Numri i niveleve të temperaturës:3
Ajri i ftohtë:Po
Jonizimi:Po
Diametri:19 mm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.