L
  • No products in the cart.

Tharëse floku SOKANY HS-3890

Sale!
/

Tharëse floku SOKANY HS-3890

3 stok

1,500 L

Tharëse floku KENWOOD KE 8809

  • Fuqia 5000 W
  • Ka difuzor dhe dy koka për shtrirje floku.
  • Me 2 nivele ngrohje dhe ftohje

Kodi: KOD0000000411

3 stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎KENWOOD
Numri i modelit të artikullitKE 8809
Numri i niveleve të shpejtësisë2
Dimensionet e artikullit:14,57 x 2,36 x 5,12 inç
Fuqia:5000W
 Numri i niveleve të temperaturës:3
Ajri i ftohtë:Po
Jonizimi:Po
Diametri:19 mm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.