L
  • No products in the cart.

Bli

AEROTERM ARGO PETRA

Sold

AEROTERM ARGO PETRA Kodi: KOD0000000195

13,999 L

APARAT MPEGG4 DVB-T2

APARAT MPEGG4 DVB-T2 Cilësi e lartë High Definition Mund të përdorni USB Media Programe PVR – MP3 – EPG – ECO Aparat DVB T2 me dalje HDMI Dalje AV për të gjithë televizorët e vjeter . Cilësi maksimale për familjen tuaj. Të gjitha kanalet tokësore në televizorin tuaj. Kodi:KOD0000000366

1,999 L

Apirator Falmec Total inkaso Burano 600m3 ZZZN460F

Apirator Falmec Total inkaso Burano me paket elektronike me xham te zi 600m3 ZZZN460F Kapaku Mira Black ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. Kodi; 8034122362021

48,000 L

ARISTON VLS EVO 80 EU

Ariston Velis EVO Elektrischer Wasserkocher, 80 l Ariston përmban funksionin Antilegionella për të garantuar sigurinë dhe higjienën maksimale, produktet e reja me paketë ABS janë të pajisura me funksion anti-legionella.  Funzione Rezistenca aktivizohet kur temperatura e akumulimit të ujit bie nën 5 °C. Me këtë sistem shmangni thyerjet e mundshme për shkak të zgjerimit të shkaktuar nga ngrirja e ujit brenda. VETËDIAGNOSTIKA Në rast të dështimit të ekraneve të ngrohësit në korniza me anë të LED, lejon një ndërhyrje më...

49,999 L

ASPIRATOR JETAIR AURORA LX/GRX/F/60CM

ASPIRATOR JETAIR AURORA LX/GRX/F/60CM Kapaku i JETAIR AUROR Aduket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese...

19,000 L

ASPIRATOR AURORA 50 CM ME SHINE GR/F/50/VT

ASPIRATOR AURORA 50 CM ME SHINE GR/F/50/VT Kapaku i ishullit AURORA duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku AURORA ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë...

7,999 L

ASPIRATOR CANDY CGM64X-6 60CM ME XHAM NDRICIM LED

ASPIRATOR CANDY CGM64X-6 60CM ME XHAM NDRICIM LED Kapaku i CANDY duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e...

24,999 L

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM Kapaku i ishullit CANDY duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000187

44,999 L

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM I BARDH

Sale

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM I BARDH Kapaku ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000187

35,000 L

ASPIRATOR ELICA GALAXY WH/A/80 80CM BARDHE XHAM T 720M3 TOUCH CONTROLL

ASPIRATOR ELICA GALAXY WH/A/80 80CM BARDHE XHAM T 720M3 TOUCH CONTROLL Kapaku i ishullit ELICA GALAXY duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku ELICA GALAXY  ka  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të...

55,999 L

ASPIRATOR ELICA HIDDEN IX/A/60 PRF009233

ASPIRATOR ELICA HIDDEN IX/A/60 PRF009233 Kapaku i ishullit ELICA HIDDEN IX duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga...

48,999 L

ASPIRATOR ELICA OASIS IX/F/55 XHAM

ASPIRATOR ELICA OASIS IX/F/55 XHAM Kapaku Mira Black ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000184

44,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.