L
  • No products in the cart.

Historia e DUKANI SHPK

Kompania Dukani vjen në tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh elektroshtëpiake për shtëpinë dhe biznesin tuaj.
Dukani është themeluar në vitin 09/03/2022.
Jemi të rinjë ne tregun shqiptar, por të vjetër për nga përvoja. Kur bëhet fjalë për ta bërë jetën më të lehtë, pajisjet shtëpiake luajnë një rol të rëndësishëm. Këto pajisje janë në gjendje të reduktojnë kohën, duke rritur efektivitetin.
Kompania jonë bashkëpunon me markat më të mëdha dhe prestigjoze Italiane si “Indesit”, “Ariston”, “Hotpoint-Ariston” dhe me kompani mjaft të njohura në fushën e elektroshtëpiakeve si: Indesit Internatinal Company Itali, Thermo Sanitary Group Itali, Elica Spa Itali etj. Ҫdo pajisje e ofruar nga Dukani lehtëson jetesën tuaj.
Dukani ofron pajisjet e tij në të gjitha qytet e Shqipërisë dhe jashtë saj.

 

Ne jemi pranë jush në cdo moment!

Cilat jane produktet tona?

Kompania Dukani vjen në tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh elektroshtëpiake për shtëpinë si edhe për biznesin tuaj. Cdo pajisje e ofruar nga Dukani lehtëson jetesën tuaj. Fokusi kryesor i kompanisë është tregtimi i katër kategorive me elektroshëpiaket më të rëndësishme si:

Elektroshtëpiake

Ne ofrojmë pajisjet elektroshtëpiake me cilësinë më të mirë direkt nga prodhuesit e tyre, duke ju mundësuar një jetëgjatesi të elektroshtëpiakeve dhe një funksionim sa më të mirë të tyre. Asnjëherë mos bëni kompromis me cilësinë e një produkti, vecanërisht kur bëhet fjalë për elektroshtëpiake.
Ejani dhe blini tek ne, ju garantojmë cilësinë më të mirë dhe çmime konkuruese në treg.

Klima

Mbajeni shtëpinë tuaj të freskët dhe komode me një kondicioner nga Dukani. Ne kemi një gamë të gjerë  kondicionerësh, duke përfshirë një nga markat më të mëdha në treg Hisense.
Përfitoni nga Dukani një kondicioner cilësor dhe shijoni komoditetin e shërbimit tonë të shpejtë dhe dërgesës në mbarë vendin.

TV Video & Audio

Nga televizorët LED deri në 4K, blini televizorët më cilësor dhe më të avancuar të disponueshëm në treg sot. Dukani ju ofron televizorët, video-t dhe audio-t nga markat ,më të fundit me çmim konkurrues.
Zbuloni televizoret perfekt për shtëpinë tuaj tek Dukani.

SHËRBIMET TONA

Çfarë mund të bëjme për ju?

Në momentin që bëheni klient tek Dukani, ne nuk ju braktisim. Mbasi blini produktet tona jemi gjithmonë në kontakt me ju për çdo problem që mund të hasni. Pranë klientit ne kemi vazhdimisht një staf të kualifikuar dhe të përkushtuar dhe një inventar të plotë të pjesëve të këmbimit të ofruar nga bashkëpunëtoret tanë. Gjithashtu klientët që duan të zgjerojnë garancinë kanë mundësinë e opsionit 2+3, duke e shtuar garancinë e produktit, kundrejt vlerës 10%.

Mundësi financimi

Mundësi financimi

Të gjithë artikujt e kompanisë DUKANI SHPK mundësohen dhe nëpërmjet bankës NOA.

Garancia

Garancia

Të gjitha produktet e DUKANI janë të shoqëruara me çertifikatë garancie e cila zbatohet me mjaft korrektësi.

Transporti

Transporti

DUKANI ka menduar ti lehtësojë klientët e tij duke oferuar gjithashtu shërbimin e transportit deri në destinacionin e kerkuar nga klienti, ne qytetet kryesore te vendit.

Sherbim klienti

Sherbim klienti

Gjithashtu pranë kompanisë funksionon sektori i shërbimit që kujdeset vazhdimisht për problemet eventuale pas shitjes.

Bashkëpuno me Dukani SHPK

Pse të zgjidhni të bashkëpunoni me ne?

Gjatë kohës në vazhdim DUKANI SHPK , aktivitetin e tij do ta zgjerojë me produkte të linjave më prestigjoze, markave më të reja dhe shumë cilësore si:  Candy, Hotpoint Ariston, Indesit, Ariston, Elica, Hyundai, Sharp, Panasonic, Samsung, LG,  Adler, Hoover, ETA, TVS etj.

 

Së shpejti dhe me dyqane të reja në Tiranë dhe qytetet e tjera të shqipërisë.
T’i shërbejmë klientit profesionalisht dhe shpejt.

 

KONTAKTO

+355 69 407 2402

[email protected]

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.