L
  • No products in the cart.

ARISTON VLS EVO 80 EU

Ariston Velis EVO Elektrischer Wasserkocher, 80 l Ariston përmban funksionin Antilegionella për të garantuar sigurinë dhe higjienën maksimale, produktet e reja me paketë ABS janë të pajisura me funksion anti-legionella.  Funzione Rezistenca aktivizohet kur temperatura e akumulimit të ujit bie nën 5 °C. Me këtë sistem shmangni thyerjet e mundshme për shkak të zgjerimit të shkaktuar nga ngrirja e ujit brenda. VETËDIAGNOSTIKA Në rast të dështimit të ekraneve të ngrohësit në korniza me anë të LED, lejon një ndërhyrje më...

49,999 L

BOLIER ARISTON ANDRIS RS 10U/3 EU

Bolier Ariston 3100330 ANDRIS RS 10U/3 EU, i bardhë Ngrohës uji elektrik pa rezervuar Mënyra për instalimin mbi ose nën lavaman 10, 15 dhe 30 litra Andris RS Depozita e ruajtjes së ujit kompakt që i përshtatet të gjitha nevojave tuaja Rregullimi i temperaturës falë pjesës së përparme të rrotullimit TERMOSTAT për të kontrolluar temperaturën e zhytur Rezistenca LED ndaj funksionit Smalt akumulimi Shufra ngrohëse e bërë nga bakri Fllanxha e inspektimit me 5 bulona të rrotave Anode magnezi për...

11,990 L

BOLIER ARISTON HORIZONTAL PRO R 80 2K

BOLIER ARISTON 80 LITRA HORIZONTAL PRO R 80 2K   Ngrohësi i ujit me veshje të plotë termoizoluese redukton humbjen maksimale të energjisë në mjedisin përreth, prandaj konsumi i energjisë zvogëlohet. Punon nën presion të ulët të ujit dhe ka një ngrohje shumë të shpejtë të ujit të përdorshëm falë kapacitetit të ruajtjes.   Kodi: KOD0000000429

18,000 L

BOLIER ARISTON PRO R 80 V 2K

BOLIER ARISTON PRO R 80 V 2K   Kodi: KOD0000000306

17,999 L

BOLIER ARISTON VERTIKAL 50L BLU 1 R 50 V 1.8K PL EU

Sold

Bolier Ariston Vertikal 50 Litrosh "VLS EVO 50 EU" 1500 W Kodi: KOD0000000428

15,000 L

BOLIER ELEKTROLUX 15 LITRA LILIPUT

BOLIER ELEKTROLUX

BOLIER ELEKTROLUX 15 LITRA LILIPUT Kapaciteti 15L Ngjyra : I bardhë Fuqia: 2500 Watts Kodi: KOD0000000305

12,999 L

BOLIER HAIER ES80V-A3

BOLIER HAIER ES80V-A3 Kapaciteti 80 L – Horizontal Ngjyra :I  Bardhë Fuqia: 1500 Watts Përmasat (mm): 390 x 400 x 930 Kodi: KOD0000000517

16,000 L

BOLIER HAIER ES80V-A3 80L VERTIKAL

BOLIER HAIER ES80V-A3 80L VERTIKAL Bolier ju bën të jeni të sigurtë edhe gjatë rrjedhjes me teknologjinë "shock proof", e cila nuk e lejon bolierin të punojë pa pasur ujë.   Kodi: 6932290362145

13,999 L

BOLIER HAIER ES80V-A3 80L VERTIKAL

BOLIER HAIER ES80V-A3

BOLIER HAIER ES80V-A3 Kapaciteti 80 L –Vertikal Ngjyra :I Bardhë Fuqia: 1500 Watts Permasat (mm): 390 x 400 x 930 Kodi: 428

16,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.