L
  • No products in the cart.

BOLIER ARISTON HORIZONTAL PRO R 80 2K

/

BOLIER ARISTON HORIZONTAL PRO R 80 2K

4 stok

18,000 L

BOLIER ARISTON 80 LITRA HORIZONTAL PRO R 80 2K

 

Ngrohësi i ujit me veshje të plotë termoizoluese redukton humbjen maksimale të energjisë në mjedisin përreth, prandaj konsumi i energjisë zvogëlohet. Punon nën presion të ulët të ujit dhe ka një ngrohje shumë të shpejtë të ujit të përdorshëm falë kapacitetit të ruajtjes.

 

Kodi: KOD0000000429

4 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Ariston
ModeliPRO R 80 2K
Sistem stakues:Po
Permasat ne (cm):80 x 50
Kapaciteti në Litra:80
Materiali i brendshëm:Enamel
Paneli i kontrollit:Jo
InstalimiHorizontal
Presioni maksimal8 bar
Temperatura Maksimale80 gradë Celsius

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.