L
  • No products in the cart.

Shërbimet Tona

transporti

Transporti

Ekipi “Dukani” do të sigurojë që pajisjet të mbërrijnë në mjedisin tuaj të shtëpisë pa ndonjë dëmtim gjatë transportit të ofruar nga ne.

Transporti për vlerat mbi 100.000 Lekë ju sigurohet falas nga ne për Tiranën, ndërsa për rrethet transporti është me pagesë ekstra.

sherbim

Shërbimi i klientit

Pranë klientit ne kemi vazhdimisht një staf të kualifikuar dhe të përkushtuar dhe një inventar të plotë të pjesëve të këmbimit të ofruar nga bashkëpunëtorët tanë.

Gjithashtu klientët që duan të zgjerojnë garancinë kanë mundësinë e opsionit 2+3, duke e shtuar garancinë e produktit, kundrejt vlerës 10%.

blerje-online

Blerje Online

“Dukani” ju ofron blerje online të produkteve nëpërmjet website-it që ne kemi ose mund të na shkruani edhe në rrjetet tona sociale ku jemi të disponueshëm 24/7.

Të gjithë artikujt e kompanisë DUKANI SHPK mund të blihen dhe nëpërmjet bankës NOA.

garanci

Garancia

“Dukani” ju ofron; riparim pa pagesë brenda 72 orëve nga momenti i konstatimit të problemit edhe shumë shërbime të tjera në varësi të kontratës.

Të gjitha produktet e DUKANI janë të shoqëruara me çertifikatë garancie e cila zbatohet me mjaft korrektësi.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.