L
  • No products in the cart.

ARISTON

ARISTON VLS EVO 80 EU

Ariston Velis EVO Elektrischer Wasserkocher, 80 l Ariston përmban funksionin Antilegionella për të garantuar sigurinë dhe higjienën maksimale, produktet e reja me paketë ABS janë të pajisura me funksion anti-legionella.  Funzione Rezistenca aktivizohet kur temperatura e akumulimit të ujit bie nën 5 °C. Me këtë sistem shmangni thyerjet e mundshme për shkak të zgjerimit të shkaktuar nga ngrirja e ujit brenda. VETËDIAGNOSTIKA Në rast të dështimit të ekraneve të ngrohësit në korniza me anë të LED, lejon një ndërhyrje më...

49,999 L

BOLIER ARISTON ANDRIS RS 10U/3 EU

Bolier Ariston 3100330 ANDRIS RS 10U/3 EU, i bardhë Ngrohës uji elektrik pa rezervuar Mënyra për instalimin mbi ose nën lavaman 10, 15 dhe 30 litra Andris RS Depozita e ruajtjes së ujit kompakt që i përshtatet të gjitha nevojave tuaja Rregullimi i temperaturës falë pjesës së përparme të rrotullimit TERMOSTAT për të kontrolluar temperaturën e zhytur Rezistenca LED ndaj funksionit Smalt akumulimi Shufra ngrohëse e bërë nga bakri Fllanxha e inspektimit me 5 bulona të rrotave Anode magnezi për...

11,990 L

BOLIER ARISTON HORIZONTAL PRO R 80 2K

BOLIER ARISTON 80 LITRA HORIZONTAL PRO R 80 2K   Ngrohësi i ujit me veshje të plotë termoizoluese redukton humbjen maksimale të energjisë në mjedisin përreth, prandaj konsumi i energjisë zvogëlohet. Punon nën presion të ulët të ujit dhe ka një ngrohje shumë të shpejtë të ujit të përdorshëm falë kapacitetit të ruajtjes.   Kodi: KOD0000000429

18,000 L

BOLIER ARISTON PRO R 80 V 2K

BOLIER ARISTON PRO R 80 V 2K   Kodi: KOD0000000306

17,999 L

BOLIER ARISTON VERTIKAL 50L BLU 1 R 50 V 1.8K PL EU

Sold

Bolier Ariston Vertikal 50 Litrosh "VLS EVO 50 EU" 1500 W Kodi: KOD0000000428

15,000 L

FRIGORIFER HOTPOINT ARISTON ENTMH192A1FW

Sold

Frigorifer Hotpoint Ariston 70 cm me ngrirje lart ENTMH192A1FW Frigoriferi i pavarur Hotpoint Ariston është i gjatë dhe i gjerë. Teknologjia No Frost parandalon formimin e akullit në frigorifer. Raftet e xhamit janë rezistente dhe elegante. Rrjedha e ajrit është e rregullt dhe uniforme.   Kodi: SN708044124

75,990 L

Frigorifer Hotpoint Ariston NFXH8T2ZXOJZV

Frigorifer Hotpoint Ariston  NFXH8T2ZXOJZV Marka: Hotpoint Ariston Kapaciteti: 339litra Konfigurimi: pa instalim Kontrolli: Elektronik Motori:Inverter Sistemi i ftohjes:No frost AUTOMATIC DEFROST MULIT FLOW - AIR Ekran LCD Kodi: KOD0000000003

69,999 L

Lavastovilje Ariston 60cm QL e bardhë LFO3P23WL

Sold

Lavastovilje Ariston 60cm QL e bardhë LFO3P23WL KOD0000000107

64,999 L

LAVATRICE Hotpoint Ariston NWBT1045WDAD

NWBT1045WDAD Lavatriçe cm. 60 - kapacitet 10 kg - e bardhe - NWBT 1045 WDAD IT N - HOTPOINT ARISTON Performanca Klasa e efikasitetit të energjisë: B Konsumi i ujit të programit eko në litra për cikël: 52 Konsumi i ponderuar i energjisë në kWh për 100 cikle larje të programit eco 40-60: 59 Shpejtësia e rrotullimit në rrotullime për minutë të programit eco 40-60 me kapacitet nominal: 1351 Klasa e efikasitetit të tharjes në centrifugim të programit eco 40-60:...

75,000 L

PIANUR HOTPOINT ARISTON HAH-7000BB

Sale

PIANUR HOTPOINT ARISTON KIS 841 Vendosni kohën ideale për përgatitjen tuaj sipas nevojave tuaja.  Dritat e nxehtësisë së mbetur janë një masë sigurie shumë e vlefshme. Dritat treguese ju paralajmërojnë kur sipërfaqja e pjesës së sipërme prej qeramike është ende e nxehtë, edhe pasi të keni fikur kontrollet.  KODI:KOD0000000590

65,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.