L
  • No products in the cart.

GALAXY

ASPIRATOR ELICA GALAXY WH/A/80 80CM BARDHE XHAM T 720M3 TOUCH CONTROLL

ASPIRATOR ELICA GALAXY WH/A/80 80CM BARDHE XHAM T 720M3 TOUCH CONTROLL Kapaku i ishullit ELICA GALAXY duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku ELICA GALAXY  ka  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të...

55,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.