L
  • No products in the cart.

JETAIR

ASPIRATOR JETAIR AURORA LX/GRX/F/60CM

ASPIRATOR JETAIR AURORA LX/GRX/F/60CM Kapaku i JETAIR AUROR Aduket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese...

19,000 L

ASPIRATOR JETAIR BETTA 60/GR/BK GL BLACK 60 CM INCAS-SHINE

ASPIRATOR JETAIR BETTA 60/GR/BK GL BLACK 60 CM INCAS-SHINE Kapaku me shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000570

29,000 L

ASPIRATOR JETAIR CH TOKYO P-S HINK WHITE 60CM

ASPIRATOR JETAIR CH TOKYO P-S HINK WHITE 60CM Kapaku i JETAIR CH TOKYO duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku ka shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë...

21,999 L

ASPIRATOR JETAIR ORION LT/F/60/T LX/GR/F/60/VT BLACK 60 CM INKASO SHINE

ASPIRATOR JETAIR ORION LT/F/60/T LX/GR/F/60/VT BLACK 60 CM INKASO SHINE Kapaku  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000578

20,000 L

ASPIRATOR JETAIR PIPE BL/A/43 TUB MURAL BLACK

ASPIRATOR JETAIR PIPE BL/A/43 TUB MURAL BLACK Një tub i  gjerë kuzhine do të pastrohet shpejt dhe me efikasitet nga erërat e pakëndshme të tymit dhe djegies falë një kapaciteti të fuqishëm prej 900 m3/h. Niveli i zhurmës në shpejtësinë e parë është vetëm 45 dB, duke siguruar mungesën e zhurmës së fortë gjatë funksionimit të pajisjes. Funksionimi i kapuçit kryhet në mënyrat e tërheqjes dhe riciklimit. Filtri i qymyrit i siguruar për funksionimin në modalitetin e riciklimit mund të...

89,999 L

ASPIRATOR JETAIR SHINE IX/F/80 80CM KENDOR 45G INOX

ASPIRATOR JETAIR SHINE IX/F/80 80CM KENDOR 45G INOX Kapaku i JETAIR SHINE IX duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga...

59,999 L

Aspirator Jetair total Inkaso 55 cm CA EXTRA 52 MM INX-09

Aspirator Jetair total Inkaso 55 cm CA EXTRA 52 MM INX-09 Kapaku i ishullit INKASO duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku INKASO ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni...

29,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.