L
  • No products in the cart.

ELECTROLUX

Aspiratorë Electrolux

Sold
Aspiratorë Electrolux

Aspiratorë Electrolux EFB60566DX Electrolux EFB60566DX. Fuqia maksimale e nxjerrjes: 685 m³/h, Lloji i nxjerrjes: Me kanal, Klasa e efikasitetit dinamik të lëngjeve: C. Lloji: Aspirator i montuar në mur, Ngjyra e produktit: Inox, Sasia e llambave: 2 llamba(s). Lloji i filtrit të yndyrës: Metal, Numri i filtrave: 2 pc(s). Klasa e efikasitetit të energjisë: C, Fuqia e motorit: 140 W, Konsumi vjetor i energjisë: 121.2 kWh. Gjerësia: 598 mm, Thellësia: 470 mm, Lartësia (min): 80 cm

FRIGORIFER ELECTROLUX A++ NFRN3458MOX

Sold

Marka: Elektrolux Kapaciteti: 318 litra Konfigurimi: pa instalim Kontrolli: Elektronik Ndriçim i brendshëm:Ndriçim LED Motori:Inverter

86,990 L

FRIGORIFER INKASO ELECTROLUX IK2580BNR

Frigo inkaso Elektrolux IK2580BNR No Frost Ventilim Sektori i ftohësit Ruajtja e vezëve (Nr. i vezëve) 12 Ndarjet në derë me dyer me varëse ose rrëshqitëse 1 Raftet dhe/ose kontejnerët në derë: 4 Raftet në seksionin e frigoriferit: 5 nga të cilat të rregullueshme: 4 Kontejnerët në sektorin e ftohësit: 2 Sektori i ngrirësve Ndarjet brenda: 3 Lartësia maksimale e ndarjeve brenda: 15 cm Shporta, kontejnerë, sirtarë të brendshëm: 3 Kodi: KOD0000000418

95,000 L

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX 310 ERN3211AOW

Frigorifer Electrolux ERN3211AOW Frigorifer inkaso ftohes Kontroll elektronik i temperaturës. Sistem ftohje me ventili ( realizon qarkullim te njetrajtshem te ajrit dhe ruan lageshtiren e ushqimeve.) Flexi Fresh System: Kontroll I lageshtires se perimeve. Kodi: KOD0000000021

99,990 L

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX NGRIRËS EUX2245AOX

Frigorifer inkaso Elektrolux Port inox ngrires EUX2245AOX Electrolux Freezer EUX2245AOX është i pajisur me teknologjinë No Frost, ekran LCD me Touch Control, funksionin FastFreeze, vëllim të dobishëm për ushqimin e ngrirë 204 litra, 5 sirtarë duke përfshirë 1 sirtar XXL SpacePlus® - 2 ndarje të palosshme, ndriçim LED dhe klasën e energjisë A ++.   Kodi: KOD0000000022

129,900 L

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X

Sold

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X Furra me avull SteamCrisp (25% avull), 8 funksione duke përfshirë 1 avull të kombinuar, klasën e energjisë A, InfiSpace + 25%, diapazonin e temperaturës deri në 275 °, ventilim i ri radial për ftohje më të mirë të derës së brendshme, futja e pullave të anulueshme / dalë + tastet me prekje, programues gatimi për fillimin e përfundimit me ekran dixhital, Acqua Cleaning, estetikë e re Intuit. Është e lehtë të ruash recetat e tua me...

78,999 L

Furrë inkaso Elektrolux 57 litra RZB2100AJK

Furrë Inkaso Elektrolux 57 litra RZB2100AJK Furra elektrike Electrolux RZB2100AJK është e pajisur me një derë që hiqet lehtë dhe me xham të brendshëm, të cilat mund të pastrohen veçmas në mënyrë që të arrini në çdo cep të furrës. Më pak kohë, më pak përpjekje, më pak rrëmujë. Sistemi ynë qarkullon nxehtësinë në furrë, duke siguruar gatim të barabartë. Të gjitha pa pasur nevojë të ktheni ushqimin. Teknologjia jonë e bën furrën të ngrohet më shpejt, duke ju kursyer...

36,999 L

Furrë Inkaso Elektrolux EOF6P40X 72 litra

Furrë Inkaso Elektrolux EOF6P40X 72 litra Pirolitike Furra pirolitike, 8 funksione, klasi energjetik A +, InfiSpace + 25%, diapazoni i temperaturës deri në 300 °, ventilim i ri radial për ftohje më të mirë të derës së brendshme, programues në fillim, gatim me ekran dixhital, pulla hapëse/shquese , 2 programe pastrimi pirolitik (të shkurtër dhe të gjatë), estetikë e re Intuit. Me furrën SurroundCook® të gjitha ushqimet gatuhen në mënyrë të barabartë, nga pula e pjekur krokante deri te bezetë...

68,999 L

Furrë Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX

Sold

Furre Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX Furra elektrike e integruar REB 2107 AAX. Furra që jua bën jetën më të lehtë. Gatimi është edhe më i lehtë. Falë funksioneve të dobishme të furrës, mund të përgatisni lehtësisht pjata të shijshme. Siguria maksimale e përdorimit. Me ventilim tangjencial, mobiljet përreth mbrohen dhe nuk ka rrezik për djegie të mundshme. Lehtësia e pastrimit. Operacione edhe më të lehta pastrimi me derën e brendshme të lëmuar me xham të lëvizshëm. Ngjyra çelik inox kundër...

37,999 L

Furrë inkaso Elektrolux Pirolitik+vapore EOC6611AOX

Furrë inkaso Elektrolux Pirolitik+vapore EOC6611AOX Kategoria Steam: SteamCrisp Sensor temperature CoolDoor Plus Derë dhe xham i lëvizshëm Kodi: KOD0000000040

89,999 L

FURRË INKASO ELETROLUX KODEH70X/IN

FURRË INKASO ELETROLUX KODEH70X/IN Derë e lehtë për t'u pastruar Ndriçim prej halogjeni i furrës Çelësa të rrotullueshëm  Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Furrë multi-funksionale me element nxehtësie Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje Kodi: KOD0000000526

65,000 L

LAVASTOVILJE ELEKTROLUX EES69300L

LAVASTOVILJE ELEKTROLUX EES69300L

Lavastovilje Elektrolux EES69300L Electrolux EES69300L- Lavastovilje 60 cm - 15 cilësime vendesh - mentesha rrëshqitëse Lavastovilja e integruar totale e Electrolux EES69300L është e pajisur me teknologjinë AirDry, kontrolle rrëshqitëse QuickSelect, mbrojtje të xhamit me SoftGrips dhe Soft Spikes, reagime mbi dritën e rrezeve në dysheme, mbështjellës satelitor, sistem kristal të pastër dhe klasë energjie A +++. Kodi: KOD0000000104

94,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.