L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX NGRIRËS EUX2245AOX

/

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX NGRIRËS EUX2245AOX

1 stok

129,900 L

Frigorifer inkaso Elektrolux Port inox ngrires EUX2245AOX

Electrolux Freezer EUX2245AOX është i pajisur me teknologjinë No Frost, ekran LCD me Touch Control, funksionin FastFreeze, vëllim të dobishëm për ushqimin e ngrirë 204 litra, 5 sirtarë duke përfshirë 1 sirtar XXL SpacePlus® – 2 ndarje të palosshme, ndriçim LED dhe klasën e energjisë A ++.

 

Kodi: KOD0000000022

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliEUX2245AOX
KategoriaNgrirës
Lloji1 Derë
Lloji i koleksionitKolona e integruar
Masa e integruar56 x 178 cm
Lartësia177 cm
Gjerësia54 cm
Klasa energjikeA++
Kapaciteti220 litra
Kapaciteti ftohës‎No frost
Absorbimi1.50 kW
Zhurma‎39 dB

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.