L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX 310 ERN3211AOW

/

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX 310 ERN3211AOW

1 stok

99,990 L

Frigorifer Electrolux ERN3211AOW

  • Frigorifer inkaso ftohes
  • Kontroll elektronik i temperaturës.
  • Sistem ftohje me ventili ( realizon qarkullim te njetrajtshem te ajrit dhe ruan lageshtiren e ushqimeve.)
  • Flexi Fresh System: Kontroll I lageshtires se perimeve.

Kodi: KOD0000000021

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaElectrolux
ModeliERN 3211 AOW
Instalimi:Inkaso
Klasa e energjisë:A+
Kapaciteti total (neto):230 L
KontrolliElektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:1
Aksesorë:Jo
Dispenser uji:Jo
Dispenser akulli:Jo
Rafte xhami:Jo
Raft per shishe:Jo
Zone e fresket:Po
Zone 0 grade:Po
Niveli i zhurmës:34 db

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.