L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE NGRIRËS FC184D4AW1

Sale! Sold
/

FRIGORIFER HISENSE NGRIRËS FC184D4AW1

S’ka stok

24,999 L

Frigorifer Hisense FC184D4AW1 – Ngrirëse, niveli i zhurmës 40 dB, 142 L, i bardhë

Ngrirësi Hisense FC184D4AW1 shquhet për super qetësinë e tij: ofron performancë të shkëlqyer duke ruajtur një nivel zëri shumë të ulët. Ka një kapacitet neto prej 142 litrash dhe një kapacitet ngrirjeje prej 15 kg / 24 orë.

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliFC184D4AW1
KategoriaNgrirës
Lartësia85 cm
Gjerësia63 cm
Klasa energjikeA+
Kapaciteti142 l
Absorbimi 192 kW
Zhurma‎40 db

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.