L
  • No products in the cart.

LAVASTOVILJE ELEKTROLUX EES69300L

/ /

LAVASTOVILJE ELEKTROLUX EES69300L

1 stok

94,999 L

Lavastovilje Elektrolux EES69300L
Electrolux EES69300L- Lavastovilje 60 cm – 15 cilësime vendesh – mentesha rrëshqitëse
Lavastovilja e integruar totale e Electrolux EES69300L është e pajisur me teknologjinë AirDry, kontrolle rrëshqitëse QuickSelect, mbrojtje të xhamit me SoftGrips dhe Soft Spikes, reagime mbi dritën e rrezeve në dysheme, mbështjellës satelitor, sistem kristal të pastër dhe klasë energjie A +++.

Kodi: KOD0000000104

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaELECTROLUX
ModeliEES69300L
KategoriaPjatalarëse
Lloji i koleksionitIntegrim Total/Rrëshqitje
Masa e integruar60 x 82 cm
Kapaciteti15 vende IEC
Energy smartvetë-reduktimi i konsumit
Klasa energjikeA+++
Zhurma46 dB
Absorbimi0.84 kW
Programet e larjes:160 minuta, 60 minuta, 90 minuta, AUTO Sense, Eko, Kujdesi për makineri, 30 minuta të shpejta, njomje
Konsumi i energjisë për cikël (kWh):0.846
Konsumi i ujit për cikël (lt):11

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.