L
  • No products in the cart.

LAVASTOVILJE WHIRPOOL WFC3C26PFX

/ /

LAVASTOVILJE WHIRPOOL WFC3C26PFX

1 stok

74,999 L

Lavastovilje Whirpool QL 60cm WFC3C26PFX

Lavastovilje Whirlpool WFC 3C26 PF X  me qëndrim të lirë  60.cm – 14 të mbuluara – çelik inox.

Koshi i sipërm i lëvizshëm i lavastoviljes WFC 3C26 PF X Whirlpool ju lejon të krijoni të gjithë hapësirën që ju nevojitet dhe ju lejon të vendosni pa mundim edhe objekte me formë të parregullt.

Kodi: KOD0000000110

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaWHIRLPOOL
ModeliWFC 3C26 PF X
KategoriaPjatalarëse
Temperatura maksimale për marrjen e ujit (°C)60
Klasa e efikasitetit të energjisë – E RE (2010/30/EU)A++
Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit) – E RI (2010/30/EU)265
Kohëzgjatja e modalitetit të ndezjes së majtë – E RE (2010/30/EU)12
Konsumi i energjisë në modalitetin joaktiv – E RI (2010/30/EU)0.5
Konsumi vjetor i ujit (l/vit) – I RI (2010/30/EU)2660
Niveli i zhurmës (dB(A) re 1 pW)46
Dimensionet850x600x590 mm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.