L
  • No products in the cart.

Frigorifer Whirlpool

Sold
/

Frigorifer Whirlpool

S’ka stok

Frigorifer Whirlpool ART6510A+SF

Whirlpool ART6510A + SF është një ngrirës i zhytur  273 l. Është në dispozicion në çelik inox. Ka rafte xhami me profile për të garantuar qëndrueshmëri, elegancë dhe siguri. Ventilatori i tij siguron një rrjedhje uniforme të ajrit brenda pajisjes për ventilim më të mirë. Ka një raft praktik për ruajtjen e sigurt të shisheve. Është i pajisur me teknologjinë STOP FROST falë së cilës për të shkrirë akullin thjesht hiqni katalizatorin dhe vendoseni një minutë nën ujë të rrjedhshëm.

Compare

Përshkrim

Marka‎Whirlpool
ModeliART6510A+SF
KategoriaFrigorifer-ngrirës
Klasi i energjisëA+
Kapaciteti273 l
Absorbimi297 kW
Niveli i zhurmës35 dB
Kapaciteti ftohësStop frost
Kapaciteti i frigoriferit194 L
Kapaciteti i  ngrirësit79 L
Lartësia‎177 cm
Gjerësia54 cm
Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)297

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.