L
  • No products in the cart.

Mikrovalë AEG Inox MFD 2025S-M

Mikrovalë AEG 20 litra Inox MFD 2025S-M   Kodi: KOD0000000129

22,990 L

Mikrovalë Elektrolux 21 litra EMM21150W

Mikrovalë Elektrolux 21 litra e bardhë EMM21150W Furra me mikrovalë Electrolux EMM21150W falë funksioneve të shkrirjes, ngrohjes, gatimit dhe skarës, kjo furrë e kombinuar me mikrovalë ju lejon të përballeni me çdo sfidë të kuzhinës.   Kodi: KOD0000000133

20,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.