L
  • No products in the cart.

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1 Teknologjia e përsosur e shpejtësisë së makinës larëse Lord bën të mundur shkurtimin e programeve të zgjedhura duke e bërë larjen sa më të shpejtë. Ekrani i madh, i qartë dhe me prekje lejon kontroll të vazhdueshëm mbi programet e zgjedhura, e bën të lehtë konfigurimin dhe ju mban të informuar për larjen tuaj. Sigurisht, ekziston edhe opsioni i fillimit me vonesë të larjes me 24 orë. Kodi: KOD0000000078

73,000 L

Lavatriçe 9 kg WFPV9014EM

Sold

Lavatriçe 9 kg 1400 RPM WFPV9014EM A+++ Makina larëse Hisense WFPV9014EM vjen me 15 programe, duke përfshirë teknologjinë e avullit që largon bakteret dhe alergenet, duke reduktuar të gjitha rrudhat, kështu që ju do të kaloni në hekurosje. Largon alergjenët duke lënë rroba më të buta dhe më pak rrudha: Përdorimi i funksionit Steam në fund të ciklit të larjes do t'i pastrojë thellë rrobat tuaja, duke i lënë ato të buta pa pasur nevojë për zbutës. Rrobat tuaja do...

55,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG L6FBI943

Sold

Lavatriçe AEG 9 kg L6FBI943 Makina larëse L6FBI943 Aeg 6000 Series është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: programi i larjes është i optimizuar për të reduktuar fërkimin midis rrobave dhe për të shmangur larjen e tepërt.   Kodi: KOD0000000053

61,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG L6FEG945

LAVATRICE AEG 9 KG 1351rpm L6FEG945 Kodi: KOD0000000470

74,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG L7FBE941

Sold
LAVATRIÇE AEG 9 KG L7FBE941

Lavatriçe AEG 9 kg L7FBE941 1400 RPM Makina larëse AEG L7FBE941 Series 7000 është e pajisur me funksionin Final Steam i cili mund të aktivizohet në fund të ciklit të larjes, duke reduktuar palosjet deri në 30%. Programi i dedikuar i avullit gjithashtu freskon indet dhe eliminon aromat.   Kodi: KOD0000000055

90,000 L

LAVATRIÇE ASKO 9 KG W4096P. W\2

Sold

Lavatriçe Asko W4096P. W\2 9 kg 1600 RPM Me Active Drum ™, ngritësit e heqshëm në formë gote ore dhe kazani i pjerrët i lëvizin rrobat në qendrën e kazanit për të reduktuar konsumimin e pëlhurës. Papastërtia hiqet nëpërmjet vrimave më të mëdha në buzë. Avulli ju ndihmon të freskoni rrobat tuaja në një kohë të shkurtër dhe nuk keni nevojë të përdorni detergjent ose shpëlarës. Pas 20 minutash trajtim me avull në programin tonë Steam Refresh, mbetet vetëm një...

200,000 L

LAVATRIÇE ELECTROLUX 9 KG EW7F294SF

LAVATRIÇE ELECTROLUX 9 KG EW7F294SF A+++ Makina larëse Electrolux EW7F294SF ka një kapacitet prej 9 kg, shpejtësi maksimale centrifugimi 1400 (rpm), funksion Vapor Pro, program FreshScent, SensiCare System për të rregulluar ciklin sipas ngarkesës, opsionin SoftPlus dhe funksionin Eco Time Manager®. Kodi: 7332543618422

119,990 L

Lavatrice Elektrolux 9 kg EW9F194BZ

Lavatrice Elektrolux 9 kg 1400 RPM EW9F194BZ Makina larëse EW9F194BZ Electrolux Perfect Care 900 kujdeset për pëlhurat dhe ngjyrat duke eliminuar totalisht mbetjet e detergjentit. Aktivizoni funksionin Steam PRO përmes smartfonit tuaj, do të keni veshje të freskëta, të rigjallëruara dhe të lehta për t'u hekurosur.   Kodi: KOD0000000062

115,000 L

Lavatriçe Elektrolux 9 kg EWF1497HDW

Lavatriçe Elektrolux 9 kg 1400 RPM EWF1497HDW Makina larëse Electrolux 1400 rpm është kombinimi perfekt i funksionalitetit të fundit dhe performancës së lartë. Ofron një përvojë të rehatshme larjeje. Kjo larëse ka aksesorë si Child Lock, shpëlarje shtesë, mbulesë fundore dhe kapak me detergjent të lëngshëm për të ofruar komoditet të jashtëzakonshëm. Një LCD i madh në panelin e përparmë shfaq të gjithë informacionin e ciklit të centrifugimit. Opsioni i nisjes me vonesë ju jep mundësinë e menaxhimit të kohës...

85,000 L

LAVATRIÇE HISENSE 9 KG WFQY9014EVJM

Sale

Lavatriçe Hisense 9 kg 1400 RPM WFQY9014EVJM Teknologjia Inverter lejon që motori i makinës suaj larëse të rrotullohet me shpejtësinë optimale për ngarkesën. Kjo rezulton në nivele më të ulëta vibrimi që do të thotë një makinë larëse më e qetë, më e qëndrueshme dhe më e besueshme që përdor më pak energji se lavatriçet konvencionale. Ndonjëherë, idetë më të thjeshta bëjnë dallimin më të madh, si një centrifugim maksimal më i shpejtë që heq më shumë ujë nga larja...

47,999 L

LAVATRIÇE HOTPOINT ARISTON 9 KG AQ93F29XEU

Lavatriçe Hotpoint Ariston 9 kg 1200 RPM AQ93F29XEU   Kodi: KOD0000000064

80,000 L

Lavatriçe Indesit 9kg MTWA 91283 WIT

Sold

Lavatriçe Indesit 9kg 1200 RPM MTWA 91283 WIT Falë performancës së tij të avancuar dhe kujdesit të veçantë për fibrat, motori inverter përmirëson efikasitetin e lavatriçes Indesit MTWA 91283 W IT, në mënyrë që të kurseni energji.   Kodi: KOD0000000076

55,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.