L
  • No products in the cart.

1400 RPM

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1

Lavatriçe LORD 9 kg 1400 RPM W1 Teknologjia e përsosur e shpejtësisë së makinës larëse Lord bën të mundur shkurtimin e programeve të zgjedhura duke e bërë larjen sa më të shpejtë. Ekrani i madh, i qartë dhe me prekje lejon kontroll të vazhdueshëm mbi programet e zgjedhura, e bën të lehtë konfigurimin dhe ju mban të informuar për larjen tuaj. Sigurisht, ekziston edhe opsioni i fillimit me vonesë të larjes me 24 orë. Kodi: KOD0000000078

73,000 L

LAVATRIÇE WHIRLPOOL FSCRBG80411 8KG

LAVATRIÇE WHIRLPOOL FSCRBG80411 Lavatriçe me ngarkesë të përparme me qëndrim të lirë Whirlpool: 8 kg - FSCRBG80411 Karakteristikat e kësaj lavatriçe me qëndrim të lirë Whirlpool: ngjyrë e bardhë. Kosh i gjerë 8 kg. Centrifugë me efikasitet të lartë në 1400 rpm. Ekskluzive Teknologjia e 6-të SENSE që përshtat në mënyrë dinamike cilësimet sipas karakteristikave të çdo ngarkese, duke siguruar kujdes ideal për të gjitha pëlhurat. Klasa energjia A +++, për një reduktim të konsumit deri në 50%. KODI:KOD0000000080

70,000 L

Lavatriçe 9 kg WFPV9014EM

Sold

Lavatriçe 9 kg 1400 RPM WFPV9014EM A+++ Makina larëse Hisense WFPV9014EM vjen me 15 programe, duke përfshirë teknologjinë e avullit që largon bakteret dhe alergenet, duke reduktuar të gjitha rrudhat, kështu që ju do të kaloni në hekurosje. Largon alergjenët duke lënë rroba më të buta dhe më pak rrudha: Përdorimi i funksionit Steam në fund të ciklit të larjes do t'i pastrojë thellë rrobat tuaja, duke i lënë ato të buta pa pasur nevojë për zbutës. Rrobat tuaja do...

55,000 L

LAVATRIÇE AEG 10 KG L6FBI143

Sold

Lavatriçe AEG 10 kg L6FBI143 Kjo makinë larëse e Serisë 6000 është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: programi i larjes është i optimizuar për të reduktuar fërkimin midis rrobave dhe për të shmangur larjen e tepërt, duke kursyer kohë, ujë dhe energji. Sistem inteligjent që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, për të larë rrobat çdo ditë duke reduktuar kohën, konsumimin dhe konsumin e ujit dhe energjisë Kjo makinë larëse është e pajisur me shportën GentleCare, e cila është projektuar...

87,000 L

Lavatrice AEG 8 kg L6FBI843

Lavatrice AEG 8 kg 1400 RPM L6FBI843 Teknologjia Prosense: sistem inteligjent që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, duke reduktuar kohën, konsumin dhe konsumin e ujit dhe energjisë Shporta Gentlecare: me më shumë vrima se lavatriçet tradicionale, zvogëlon deformimin e pëlhurave, duke mbrojtur rrobat gjatë ciklit të centrifugimit Motori inverter: heshtje maksimale dhe jetë e gjatë Pastroni rrobat kur dëshironi me funksionin e nisjes me vonesë Program leshi i çertifikuar i Woolmark blu   Kodi: KOD0000000052

60,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG L7FBE941

Sold
LAVATRIÇE AEG 9 KG L7FBE941

Lavatriçe AEG 9 kg L7FBE941 1400 RPM Makina larëse AEG L7FBE941 Series 7000 është e pajisur me funksionin Final Steam i cili mund të aktivizohet në fund të ciklit të larjes, duke reduktuar palosjet deri në 30%. Programi i dedikuar i avullit gjithashtu freskon indet dhe eliminon aromat.   Kodi: KOD0000000055

90,000 L

LAVATRIÇE AEG 9 KG SERIA 7 L7FEE942

Sold
AEG-9-KG

Lavatriçe AEG 9 KG SERIA 7 L7FEE942 Makina larëse AEG L7FEE942 Series 7000 është e pajisur me funksionin Final Steam i cili mund të aktivizohet në fund të ciklit të larjes, duke reduktuar palosjet deri në 30%. Programi i dedikuar i avullit gjithashtu freskon indet dhe eliminon aromat.    

110,000 L

LAVATRIÇE BOSCH 8 KG WAU28T88IT

LAVATRIÇE BOSCH 8 KG WAU28T88IT SERIA6 EcoSilence Drive ™: Motor i qetë, me efikasitet energjie me 10 vjet shërbim. AllergyPlus / HygienePlus: zhvilluar për ata që vuajnë nga alergjitë dhe për ata me lëkurë të ndjeshme dhe lehtësisht të irrituar. Vret 99,99% * të mikrobeve më të zakonshme. SpeedPerfect: pastrim perfekt në një kohë larje të reduktuar deri në 65% *. Rezultate perfekte, në më pak se gjysmën e kohës. Struktura e veçantë dhe ekskluzive e patentuar e shportës VarioDrum...

89,999 L

LAVATRIÇE CANDY GVS 1411THN3/1-S 11 KG

Sold

Lavatriçe CANDY GVS 1411THN3/1-S 11 KG A+++ 1400 RPM Kombinimi perfekt i kohës dhe performancës. Makina larëse e bardhë GVS 1411THN3 / 1-S Candy ju lejon të zgjidhni nga katër cikle që zgjasin më pak se një orë dhe efektiviteti është i garantuar. Kodi: KOD0000000425  

59,999 L

LAVATRIÇE ELECTROLUX 9 KG EW7F294SF

LAVATRIÇE ELECTROLUX 9 KG EW7F294SF A+++ Makina larëse Electrolux EW7F294SF ka një kapacitet prej 9 kg, shpejtësi maksimale centrifugimi 1400 (rpm), funksion Vapor Pro, program FreshScent, SensiCare System për të rregulluar ciklin sipas ngarkesës, opsionin SoftPlus dhe funksionin Eco Time Manager®. Kodi: 7332543618422

119,990 L

Lavatriçe Elektrolux 9 kg EWF1497HDW

Lavatriçe Elektrolux 9 kg 1400 RPM EWF1497HDW Makina larëse Electrolux 1400 rpm është kombinimi perfekt i funksionalitetit të fundit dhe performancës së lartë. Ofron një përvojë të rehatshme larjeje. Kjo larëse ka aksesorë si Child Lock, shpëlarje shtesë, mbulesë fundore dhe kapak me detergjent të lëngshëm për të ofruar komoditet të jashtëzakonshëm. Një LCD i madh në panelin e përparmë shfaq të gjithë informacionin e ciklit të centrifugimit. Opsioni i nisjes me vonesë ju jep mundësinë e menaxhimit të kohës...

85,000 L

LAVATRIÇE HISENSE 10KG + 6KG WDQ1014EVJM

Lavatrice Hisense 10 + 6kg tharje WDQ1014EVJM Kjo tharëse larëse, pjesë e serisë PureJet nga Hisense, vjen me një kapacitet të ngarkesës larëse 10 kg dhe një kapacitet tharjeje prej 6 kg, kështu që është e përkryer për të trajtuar rrobat e një familjeje të madhe. Ky model ka 14 programe të shkëlqyera, me teknologjinë e pastër me avull për të ndihmuar në minimizimin e hekurosjes, një rrotullim 1400 rpm dhe teknologji inverter që e bëjnë atë vërtet të qetë...

75,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.