L
  • No products in the cart.

142 Litra

FRIGORIFER HISENSE NGRIRËS FC184D4AW1

Sale Sold

Frigorifer Hisense FC184D4AW1 - Ngrirëse, niveli i zhurmës 40 dB, 142 L, i bardhë Ngrirësi Hisense FC184D4AW1 shquhet për super qetësinë e tij: ofron performancë të shkëlqyer duke ruajtur një nivel zëri shumë të ulët. Ka një kapacitet neto prej 142 litrash dhe një kapacitet ngrirjeje prej 15 kg / 24 orë.

24,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.