L
  • No products in the cart.

39 DB

FRIGORIFER HISENSE RB390NAWC1

Sold

Frigorifer Hisense RB390NAWC1 E përkryer për çdo kuzhinë, pa marrë parasysh skemën tuaj të ngjyrave. I disponueshëm në 3 ngjyra, ky frigorifer i jashtëzakonshëm 60:40 ka një kapacitet prej 300 litrash, duke ju lejuar të ruani me lehtësi deri në 16 çanta blerjesh. Ai përmban një shpërndarës 3 litrash të hollë të rimbushshëm me ujë, një raft vere premium të kromuar, kontroll elektronik për kontroll të plotë mbi temperaturën e frigoriferit tuaj, një dritë të brendshme efikase LED dhe sirtarë...

59,990 L

FRIGORIFER INKASO ELECTROLUX IK2580BNR

Frigo inkaso Elektrolux IK2580BNR No Frost Ventilim Sektori i ftohësit Ruajtja e vezëve (Nr. i vezëve) 12 Ndarjet në derë me dyer me varëse ose rrëshqitëse 1 Raftet dhe/ose kontejnerët në derë: 4 Raftet në seksionin e frigoriferit: 5 nga të cilat të rregullueshme: 4 Kontejnerët në sektorin e ftohësit: 2 Sektori i ngrirësve Ndarjet brenda: 3 Lartësia maksimale e ndarjeve brenda: 15 cm Shporta, kontejnerë, sirtarë të brendshëm: 3 Kodi: KOD0000000418

95,000 L

FRIGORIFER WHIRLPOOL ART 459/A+/NF/1

Frigorifer Inkaso Wihrpool Kombinat 178 NF ART459/A+NF/1 Sistemi i ftohësit:Automatik (me ventilim) Sistemi i ngrirësit: No frost 6TH SENSE(rregullim i temperatures deri ne 5 here me shpejt ne saje te teknologjise 6Th) Program ECONIGHT Kodi: KOD0000000024

89,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.