L
  • No products in the cart.

1000 - 1200 RPM

LAVATRIÇE AEG 7 KG TOP L6TBG721

Sold
LAVATRIÇE AEG 7 KG TOP L6TBG721

Lavatriçe AEG 7 kg 1200 RPM TOP L6TBG721 Makina larëse AEG L6TBG721 Series 6000 është e pajisur me teknologjinë ProSense® që rregullon kohëzgjatjen e ciklit dhe konsumin e ujit dhe energjisë në varësi të ngarkesës.   Kodi: KOD0000000054

70,000 L

LAVATRIÇE CANDY 7 KG TOP CST27LE/1-S

Lavatriçe CANDY 7 kg 1200 RPM TOP CST27LE/1-S Makina larëse Candy CST27LE1S me ngarkesë të lartë është e pajisur me funksionin Kilo Detector i cili do t'ju ndihmojë të optimizoni parametrat e makinës larëse. Sensorët e peshës janë shumë të ndjeshëm dhe do të zbulojnë peshën e ngarkesës, duke rregulluar automatikisht sasinë e ujit dhe energjisë elektrike.   Kodi: KOD0000000057  

50,000 L

Lavatriçe Elektrolux 10 kg EW6F512Y

Lavatriçe Elektrolux 10 kg EW6F512Y Makina larëse Electrolux EW6F512Y garanton larje delikate falë sistemit SensiCare që rregullon kohëzgjatjen e programit sipas ngarkesës, duke konsumuar më pak energji dhe ujë dhe, në të njëjtën kohë, duke shmangur larjen e tepërt të rrobave tuaja.   Kodi: KOD0000000060

79,000 L

Lavatriçe Elektrolux 7 kg EW6S570W

Sold

Lavatriçe Elektrolux 7 kg 1000 RPM EW6S570W Makinë larëse Slim PerfectCare 600 SensiCare System 7 kg Falë sistemit SensiCare, makina larëse e serisë PrefectCare 600 rregullon automatikisht ciklin në bazë të ngarkesës, duke garantuar kursime në kohë, ujë dhe energji. Dizajni që kursen hapësirë ​​lejon që rondele të vendoset në zona që janë shumë të kufizuara për njësitë me madhësi standarde. Funksioni i nisjes me vonesë ju lejon të shtyni kohën e fillimit të ciklit të larjes, për të parandaluar...

57,000 L

Lavatriçe Elektrolux 7 kg TOP EW2T570U

Lavatriçe Elektrolux 7 kg 1000 RPM TOP EW2T570U Makina larëse Electrolux EW2T570U është e pajisur me AutoSense dhe ofron të gjithë fleksibilitetin që ju nevojitet. Funksioni AutoSense rregullon automatikisht kohën, energjinë dhe ujin e nevojshëm bazuar në madhësinë e ngarkesës.   Kodi: KOD0000000058

60,000 L

Lavatriçe Elektrolux 8 kg EW6F382W

Sold

Lavatriçe Elektrolux 8 kg EW6F382W A+++ 1200 RPM Makina larëse Electrolux EW6F382W është e pajisur me ndërfaqe TouchControl me dorezë dydrejtimëshe, ekran LCD, kapacitet 8 kg, Sistemi SensiCare, funksioni Eco Time Manager®, funksioni i avullit (Anti-Alergjik) dhe klasi i efikasitetit të energjisë A +++ - 20%.   Kodi: KOD0000000059

70,000 L

LAVATRICE HISENSE WFPV7012EM

WFPV7012EM Makina larëse me centrifugim Hisense WFPV7012EM 7 kg me ngarkesë, 1200 rpm ofron një gamë të gjithanshme opsionesh larëse. Përmasat: H 85, W 59,5, D 46 cm 15 cikle larje Mbani çarçafët të freskët dhe rrobat në mënyrën më të mirë të tyre, me ndihmën e kësaj lavatriçe Hisense me vlerë të madhe. Kapaciteti i kazanit prej 7 kg është ideal për të përballuar grumbullin e lartë të rrobave në çdo familje me madhësi mesatare. Ka 15 cikle larje...

45,000 L

LAVATRICE HISENSE WFPV8012EM

WFPV8012EM Rreth këtij artikulli 8 kg me ekran dixhital Programe me avull, për veshje të dezinfektuara Program i shpejtë për rroba të pastra në vetëm 15 minuta. Shporta me flok bore, dizajn Hisense për larje të butë Shpejtësia e lartë e centrifugimit për të reduktuar kohën e tharjes së rrobave KODI: KOD0000000069

50,000 L

LAVATRIÇE HOTPOINT ARISTON 7 KG NFR327W IT N

Sold

Lavatriçe Hotpoint Ariston 7 KG 1200 RPM NFR327W IT N Kjo makinë larëse me ngarkesë të përparme me qëndrim të pavarur Hotpoint përmban: kazan shumë të gjerë dhe të madh 7,0 kg. Rrotullimi me 1200 rpm, i shpejtë dhe efikas. Ngjyra e bardhë.   Kodi: KOD0000000406

55,000 L

LAVATRIÇE HOTPOINT ARISTON 9 KG AQ93F29XEU

Lavatriçe Hotpoint Ariston 9 kg 1200 RPM AQ93F29XEU   Kodi: KOD0000000064

80,000 L

Lavatriçe Indesit 6 kg EWSC61251WEUN

Sold

Lavatriçe Indesit 6 kg EWSC61251WEUN Kjo makinë larëse Indesit e pavarur me ngarkesë të përparme përmban: kazan të gjerë 6,0 kg. Rrotullimi me 1200 rpm, i shpejtë dhe efikas. Ngjyra e bardhë.   Kodi: KOD0000000074

45,000 L

Lavatriçe Indesit 8 kg MTWA 81283 WIT

Sold

Lavatriçe Indesit 8 kg 1200 RPM MTWA 81283 WIT Makinë larëse me ngarkesë të përparme me kapacitet ngarkese 8 kg dhe shpejtësi maksimale centrifugimi 1200 rpm. Ekrani është LED me shumë funksione dhe lloji i motorit është inverter. Ciklet e shpejta të ngarkimit të plotë: fleksibilitet maksimal dhe kursim i kohës, falë 3 cikleve të ngarkimit të plotë që zgjasin më pak se një orë. Larje e Shpejtë: kurseni kohë dhe merrni një pastrim të përsosur falë një grupi prej...

50,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.