L
  • No products in the cart.

Aspiratorë AEG

Sold
Aspiratorë AEG

Aspiratorë AEG X99384MD02 Rreth këtij artikulli AEG X99384MD02. Kapaciteti Rripi i tërheqjes maksimale: 840 M³/H Lartësia: 790 mm Thellësia: 470 mm Ngjyra e produktit : Inox Numri i llambave: 2 llamba (S). Lloji i filtrit të yndyrës: çelik inox Numri i filtrave Paketa prej: 3 (S). Klasa e efikasitetit të energjisë: A Fuqia e motorit: 270 W Konsumi vjetor i energjisë: 56 kWh. Gjerësia: 898 mm

39,999 L

Aspiratorë Aeg

Sold
Aspiratorë Aeg X99384MV03

Aspiratorë Aeg X99384MV03

FRIGORIFER AEG KOMBINAT INOX RCB73831TX

Frigorifer AEG Kombinat Inox RCB73831TX A+++ Frigoriferi Aeg RCB73831TX është i pajisur me teknologjinë TwinTech, prandaj ndarjet e frigoriferit dhe ngrirësit janë të pajisura me dy avullues dhe dy sisteme të veçanta të qarkullimit të ajrit. Në këtë mënyrë krijohen kushte optimale në çdo ndarje. Kodi: 92100035

119,990 L

FRIGORIFER INKASO AEG SCN 81800 CO

FRIGORIFER INKASO AEG SCN81800 CO ME 3 SIRTARE Sistemi NoFrost parandalon formimin e ngricave në ndarjen e ngrirësit për të eliminuar veprimet e shkrirjes. Frigorifer derë më derë me teknologji TwinTech Ngrirës me sistem No Frost Mentesha vetëmbështetëse Super izoluar Kodi: KOD0000000253

109,999 L

FRIGORIFER INKASO AEG SCS61800FFR

Sold

Frigorifer Aeg SCS61800FFR AEG-Electrolux Santo SCS61800 °F1 Frigoriferi-ngrirës , Klasa e efikasitetit të energjisë A + + Lartësia 176,9 cm Ngrirësi 75 litra Derë e fortë Kodi: KOD0000000020

89,990 L

Furrë AEG 90cm KEK442910M

Sold

Furrë AEG 90cm KEK442910M Kodi: KOD0000000029

189,999 L

FURRË AEG E ZEZE BCE558370B

FURRË AEG E ZEZE BCE558370B Klasa e energjisë: A + 3 nivele gatimi Mënyra e gatimit: Me ajër të nxehtë (kabllo rrethore ngrohëse + ventilator) Funksionet e furrës: skuqje e ulët, skuqje tradicionale, produkte gjysëm të gatshme, skarë, pudre e lagësht, pica, gatim me avull, përzierje me ajër të nxehtë, skarë turbo Lloji i ekranit: LUX Dera e furrës: xham i trefishtë Kodi: 7332543779475

95,000 L

Furrë Inkaso AEG 72 litra BSE571222M

Sold

Furrë inkaso AEG 72 litra BSE571222M Aeg BSE571222M- Furra me avull - çelik inox Falë gatimit të butë me avull, furra Aeg BSE571222M përmirëson shijet dhe u jep pjatave lagështinë e duhur. Qarkullimi uniform i ajrit të nxehtë në të gjithë zgavrën e furrës garanton një ulje të temperaturave të gatimit deri në 20%! Kodi: KOD0000000033

84,999 L

Furrë inkaso AEG BEK555220M 72 litra

Furrë inkaso AEG BEK555220M 72 litra Rregullimi dhe kontrolli elektronik i temperaturës nga 30 në 300 ° C  Ekran dixhital shumëfunksional  Mbyllja automatike e sigurisë Zgavër e brendshme me smalt të lehtë për t'u pastruar Dera e lëvizshme dhe xham i brendshëm i lëvizshëm Klasa e efikasitetit të energjisë A + Temperatura maksimale (° C): 300 Kodi: KOD0000000031

64,999 L

Furrë Inkaso AEG Inox BEE641221M

Furrë inkaso AEG inox BEE641221M touch 74 litra Derë autonome AEG BEE 641222 M Kodi: KOD0000000030

74,999 L

Furrë inkaso AEG inox BPE531222M

Furrë inkaso AEG inox BPE531222M  Kontrolli i temperaturës nga: 30 deri në 300 ° C Ekran dixhital shumëfunksional: po  Sistemi i ventilimit: ThermiC ° Air Sistemi OptiFlex (5 nivele të pozicionimit të tabakasë) Ventilimi tangjencial i ftohjes: po Ventilimi radial ftohës: po IsoFrontPlus Mbyllja automatike e sigurisë: po  Klasa e efikasitetit të energjisë: A + Fuqia maksimale e absorbuar: 3 kW Vëllimi i dobishëm i ndarjes së furrës (lt): 72 Temperatura maksimale (° C): 300 Kodi:KOD0000000032

89,999 L

LAVASTOVILJE AEG 13 SETE FSE63617P

Sold
LAVASTOVILJE AEG 13 SETE FSE63617P

Lavastovilje AEG A+++ 13 sete FSE63617P Aeg FSE63617P - Pjatalarëse totale e integruar 60 cm - 13 cilësime Me lavastoviljen Aeg FSE63617P enët tuaja delikate mund të lahen më sigurtë falë mbështetësve AEG SoftGrip dhe SoftSpikes që i mbajnë në mënyrë perfekte enët në vend, duke parandaluar kështu thyerjen e tyre. Kodi: KOD0000000101

87,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.