L
  • No products in the cart.

furra

Furra Electrolux EOR5821BAX

Furra Electrolux EOR5821BAX   Kodi: KOD0000000042

79,999 L

FURRA INKASO ELEKTRA EF-62/3FB

FURRA INKASO ELEKTRA EF-62/3FB Sistemi ynë qarkullon nxehtësinë në furrë, duke siguruar gatim të barabartë. Të gjitha pa pasur nevojë të ktheni ushqimin. Teknologjia jonë e bën furrën të ngrohet më shpejt, duke ju kursyer kohë dhe energji. Kontroll i thjeshtë me kohëmatës Kohëmatësi ynë ju ndihmon të mbani gjurmët e recetave tuaja. Thjesht vendosni kohëmatësin dhe ai do t'ju njoftojë kur të mbarojë koha, sepse edhe një minutë mund të bëjë ndryshim. Drita e furrës për shikueshmëri të plotë...

45,000 L

Furrë Incaso Hoover HO145\6W

Furrë Incaso Hoover HO145\6W  Lloji i furrës: Elektrik, Kapaciteti total i furrës: 69 L  Fuqia totale e furrës: 2300 W. Lloji i kohëmatësit: Mekanik. Klasa e efikasitetit të energjisë: A-20%  Konsumi i energjisë (konvencional): 0,8 kWh,   Kodi: KOD0000000457

42,000 L

Furrë AEG 90cm KEK442910M

Sold

Furrë AEG 90cm KEK442910M Kodi: KOD0000000029

189,999 L

Furrë Elektrolux EOC 5H40X

Furrë Elektrolux EOC 5H40X Furrë me funksion PlusSteam 7 funksione (përfshirë 1 Plus Steam) Klasa energjie A Diapazoni i temperaturave deri në 275 ° Programues gatimi në fillim me ekran dixhital Kodi:KOD0000000038

79,999 L

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X

Sold

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X Furra me avull SteamCrisp (25% avull), 8 funksione duke përfshirë 1 avull të kombinuar, klasën e energjisë A, InfiSpace + 25%, diapazonin e temperaturës deri në 275 °, ventilim i ri radial për ftohje më të mirë të derës së brendshme, futja e pullave të anulueshme / dalë + tastet me prekje, programues gatimi për fillimin e përfundimit me ekran dixhital, Acqua Cleaning, estetikë e re Intuit. Është e lehtë të ruash recetat e tua me...

78,999 L

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A Furra e klasit 3, Klasi A +, Ekran dixhital, pullat e jashtme, 2, 11 funksione: 9 funksione tradicionale, 2 funksione speciale,, Udhëzues teleskopik, Diamond Clean, zgavër 71 lt Ajri i detyruar: Mund të gatuani ushqime të ndryshme që kërkojnë të njëjtën temperaturë gatimi në disa rafte në të njëjtën kohë. Ky funksion mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme pa u transferuar erë nga një ushqim në tjetrin. Teknologjia Multiflow: Një sistem i...

47,999 L

FURRË INK WHIRPOOL AKZ96230NB/FU

FURRË INK WHIRPOOL AKZ96230NB/FU Ready2Cook përdor një sistem të fuqishëm për të arritur shpejt temperaturën e duhur dhe eliminon plotësisht nevojën për ngrohje paraprake. Kapaciteti : 73 L Klasa e energjise : A+ NUMRI I PROGRAMEVE: 12 programe Kodi:KOD0000000529

65,000 L

Furrë Inkaso AEG 72 litra BSE571222M

Sold

Furrë inkaso AEG 72 litra BSE571222M Aeg BSE571222M- Furra me avull - çelik inox Falë gatimit të butë me avull, furra Aeg BSE571222M përmirëson shijet dhe u jep pjatave lagështinë e duhur. Qarkullimi uniform i ajrit të nxehtë në të gjithë zgavrën e furrës garanton një ulje të temperaturave të gatimit deri në 20%! Kodi: KOD0000000033

84,999 L

Furrë Inkaso AEG Inox BEE641221M

Furrë inkaso AEG inox BEE641221M touch 74 litra Derë autonome AEG BEE 641222 M Kodi: KOD0000000030

74,999 L

Furrë Inkaso CANDY 65 litra FCP 502N/E

Sold

Furrë Inkaso CANDY me ventilim e zeze 65 litra FCP 502N/E Furra Candy është e pajisur me funksione të veçanta si funksioni Cook Light, funksioni i picës dhe funksioni shumëfunksional. Klasa e energjisë A + ju lejon të zvogëloni konsumin e energjisë. Kodi: KOD0000000034

34,999 L

Furrë inkaso CANDY FCXP 615X

Furrë inkaso CANDY me ventilim FCXP 615X Numri i funksioneve të furrës: 8  Temperatura (°Cma): 245 Kohëmatësi: Po Lloji i furrës: Elektrike Klasa e energjisë: A Kodi: KOD0000000036

48,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.