L
  • No products in the cart.

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X

Sold
/ /

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X

S’ka stok

78,999 L

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X

Furra me avull SteamCrisp (25% avull), 8 funksione duke përfshirë 1 avull të kombinuar, klasën e energjisë A, InfiSpace + 25%, diapazonin e temperaturës deri në 275 °, ventilim i ri radial për ftohje më të mirë të derës së brendshme, futja e pullave të anulueshme / dalë + tastet me prekje, programues gatimi për fillimin e përfundimit me ekran dixhital, Acqua Cleaning, estetikë e re Intuit.
Është e lehtë të ruash recetat e tua me ekranin tonë të kohëmatësit LED. Kjo ju lejon të caktoni kohët e sakta të gatimit dhe të monitoroni pjatat gjatë gatimit, duke ju dhënë kontroll të lehtë të furrës. Kështu që ju mund t’i jepni dorë të lirë krijimtarisë suaj të kuzhinës.

Kodi: KOD0000000039

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliEOC3S40X
Kapaciteti (L)72
DisplayLED
Dimensionet HxWxD (mm)589x596x569
Ngarkesa totale elektrike (Watt)2780
Temperatura maksimale (° C)275
Pesha neto (kg)29.5
Pesha bruto (kg)30.5
Lartësia e paketimit (mm)655
Klasa e energjisëA
FunksioneFunksioni i picës, 1 tepsi pikuese – 1 grilë – 1 tepsi

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.