L
  • No products in the cart.

aspirimi

ASPIRATOR ELICA ONICE ST 2H IX/F/60 NOCE

ASPIRATOR ELICA PLAN T GJYSËM PËRBËRJE DRURI ONICE ST 2H IX/F/60 NOCE Kodi: 8020283013261

38,990 L

ASPIRATOR FALMEC CMWI40.EOP2 ZZB491F

Sold

Aspirator Falmec Ishull ii bardh CMWI40.EOP2 ZZB491F Kapaku i ishullit Falmec MIRA BLACK duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku Mira Black ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt...

130,000 L

ASPIRATOR GORENJE WHI643ORAB

ASPIRATOR GORENJE WHI643ORAB 570 m³/h ME TUCH DRITA LED Aspiratori Gorenje zbulon nivelin e papastërtive dhe automatikisht rregullon shpejtësinë e ventilatorit, madje e ndalon plotësisht kur nuk është më i nevojshëm. Kështu mund ta ktheni gjithë vëmendjen në ushqimin tuaj të mrekullueshëm.   Kodi: 72815381130020

64,999 L

ASPIRATOR INCASO THERMEX GEMIN I II LUX

ASPIRATOR INCASO THERMEX GEMIN I II LUX WHITE 60 CM Ventilator 60 cm nga Thermex për integrim në dollapët e kuzhinës. Vjen me 3 nivele shpejtësie dhe llambë. Kapaciteti filtrues: Ky është një model me kapacitet filtrimi 336 m3/orë. Kapaciteti e bën të lehtë mbajtjen e kuzhinës pa stekeos. Mund të zgjidhni midis 3 shpejtësive dhe turbos duke shtypur butonat në pjesën e përparme. Filtri që lahet: Filtri metalik mund të pastrohet lehtësisht në makinë larëse enësh. Kodi: KOD0000000264

11,999 L

ASPIRATOR INCASSO ELICA ELITE 26 IX/A/60

ASPIRATOR INCASSO ELICA SHINE 60 CM ELITE26 IX/A/60 650M3 PRF01260

26,999 L

ASPIRATOR JETAIR BOONY WH/60/A

ASPIRATOR JETAIR BOONY WH/60/A Dizajn: Kapaku JET AIR BONNY WH 60 A është bërë në ngjyrë të bardhë klasike, kështu që mund të integrohet lehtësisht në çdo mjedis modern. Kontrolli me prekje është i lehtë për t'u përdorur dhe i vendosur në mënyrë të përshtatshme në panelin e përparmë. Funksionale. 3 shpejtësi standarde dhe një modalitet intensiv ju lejojnë të pastroni kuzhinën nga grimcat e djegies, tymit dhe yndyrës. Thithja perimetrike siguron eliminimin më efektiv të aromave të pakëndshme, si...

59,999 L

ASPIRATORI VOX BTG 620 BL

ASPIRATORI VOX BTG 620 BL Mundësia e riqarkullimit – Aspiratorët e riqarkullimit nxjerrin tymin, aromat e pakëndshme dhe tymrat nga gatimi, i shtyjnë përmes një filtri dhe i fryjnë përsëri në dhomë. Kodi: KOD0000000186

21,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.