L
  • No products in the cart.

ASPIRATOR INCASO THERMEX GEMIN I II LUX

/

ASPIRATOR INCASO THERMEX GEMIN I II LUX

1 stok

11,999 L

ASPIRATOR INCASO THERMEX GEMIN I II LUX WHITE 60 CM

Ventilator 60 cm nga Thermex për integrim në dollapët e kuzhinës. Vjen me 3 nivele shpejtësie dhe llambë.

Kapaciteti filtrues: Ky është një model me kapacitet filtrimi 336 m3/orë. Kapaciteti e bën të lehtë mbajtjen e kuzhinës pa stekeos. Mund të zgjidhni midis 3 shpejtësive dhe turbos duke shtypur butonat në pjesën e përparme.

Filtri që lahet: Filtri metalik mund të pastrohet lehtësisht në makinë larëse enësh.

Kodi: KOD0000000264

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎THERMEX
ModeliGEMIN I II LUX
Kapaciteti336 m3 / h
Niveli i zërit, i ulët (dB)47
Niveli i zërit, i lartë (dB)65
Lloji i filtrit të yndyrësMund të lahet
Gjerësia (cm)60
Thellësia (cm)47.5
Klasa e energjisëE
Klasa e efikasitetit të filtrimit të yndyrësD
Konsumi, kWh / vit129.2
Tubi i ventilimit (mm)125
Lloji i dritësPoç elektrik
Numri i burimeve të dritës1

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.