L
  • No products in the cart.

ASPIRATOR JETAIR BOONY WH/60/A

/

ASPIRATOR JETAIR BOONY WH/60/A

1 stok

59,999 L

ASPIRATOR JETAIR BOONY WH/60/A

Dizajn: Kapaku JET AIR BONNY WH 60 A është bërë në ngjyrë të bardhë klasike, kështu që mund të integrohet lehtësisht në çdo mjedis modern. Kontrolli me prekje është i lehtë për t’u përdorur dhe i vendosur në mënyrë të përshtatshme në panelin e përparmë.

Funksionale. 3 shpejtësi standarde dhe një modalitet intensiv ju lejojnë të pastroni kuzhinën nga grimcat e djegies, tymit dhe yndyrës. Thithja perimetrike siguron eliminimin më efektiv të aromave të pakëndshme, si dhe pamjen estetike të pajisjes.

Dy llamba të ndritshme LED do të bëhen një burim i plotë i ndriçimit të sipërfaqes së punës. Një tregues i veçantë do t’ju njoftojë kur duhet të pastroni ose zëvendësoni filtrat.

Kodi: KOD0000000185

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎JETAIR BOONY
ModeliWH/60/A
Mënyra e montimit:mur
Lartësia, cm:106.5-146.5
Gjerësia, cm:59.8
Thellësia, cm:32.6
Mënyra e punës:tërheqje
riciklimi
Numri i llambave:2
Niveli minimal i zhurmës, dB:44
Niveli maksimal i zhurmës, dB:59
Karakteristikat e dizajnit:thellësi e vogël e tërheqjes
marrja e ajrit në të dy anët
Numri i shpejtësive:3
Treguesi i bllokimit të filtrit:Po
Filtri i qëndrueshëm:Po

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.