L
  • No products in the cart.

ASPIRATORI VOX BTG 620 BL

/

ASPIRATORI VOX BTG 620 BL

1 stok

21,999 L

ASPIRATORI VOX BTG 620 BL

Mundësia e riqarkullimit
– Aspiratorët e riqarkullimit nxjerrin tymin, aromat e pakëndshme dhe tymrat nga gatimi, i shtyjnë përmes një filtri dhe i fryjnë përsëri në dhomë.

Kodi: KOD0000000186

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎VOX
ModeliBTG 620 BL
Numri i shpejtësive3
Dimensionet e produktit :596x300x230 mm
Konsumi vjetor i energjisë (kWh)60
Pozicioni i daljes së shkarkimitNga fillimi
Lloji i dritësLED
Rrjedha maksimale e ajrit në cilësimet standarde253 m3/h
Efikasiteti i filtrimit të yndyrës (GFE)75.9
Diametri i daljes së shkarkimit120 mm
Niveli i zhurmes61 dB
Pesha neto7.55 kg
Pesha bruto
10.2 kg
Klasa e efikasitetit të energjisëD

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.