L
  • No products in the cart.

HEKUR RUSSELL HOBBS 23971-56 2600 WATT

/

HEKUR RUSSELL HOBBS 23971-56 2600 WATT

2 stok

5,999 L

HEKUR RUSSELL HOBS 23971-56 2600 WATT

Nëse hekurosja ju nënkupton vetëm një punë të përditshme, dhe hekuri Supreme Steam Pro 2600W do t’ju ndihmojë të bëni kënaqësinë e hekurosjes. E projektuar në një mënyrë për të hequr edhe rrudhat më të mëdha, ajo nuk është vetëm e dizajnuar bukur, por edhe funksionale.

 

Kodi: KOD0000000190

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎RUSSELL HOBBS
Modeli23971-56
Dimensionet e produktit32 x 15.2 x 13.4 cm; 1.22 Kg
Kapaciteti310 mm
Fuqia/Vat2600 Wat
Pesha e artikullit1.22 kg
Komponentët e përfshirë:1 x hekur me avull nga Russell Hobbs Supreme Steam Pro – 23971-56, manual përdorimi

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.