L
  • No products in the cart.

ASPIRATOR GORENJE WHI643ORAB

/

ASPIRATOR GORENJE WHI643ORAB

1 stok

64,999 L

ASPIRATOR GORENJE WHI643ORAB 570 m³/h ME TUCH DRITA LED

Aspiratori Gorenje zbulon nivelin e papastërtive dhe automatikisht rregullon shpejtësinë e ventilatorit, madje e ndalon plotësisht kur nuk është më i nevojshëm. Kështu mund ta ktheni gjithë vëmendjen në ushqimin tuaj të mrekullueshëm.

 

Kodi: 72815381130020

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎GORENJE
ModeliWHI643ORAB
Klasi i energjisë:B
Përthithja maksimale:570 m³/h
Diametri i tubit të ventilimit:15 cm
Numri i shkallëve të ventilimit:3
Tipi i llampës:LED
Fuqia e dritës8 W
Filtër yndyre:Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Lartësia min e gypit (oxhakut):420 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut):620 mm
Përmasat e produktit (Gj x L x Th):60 × 42,5 × 47 cm
Niveli maksimal i zhurmës:65 dB(A)re 1 pW
Numri i niveleve të fuqisë:2

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.