L
  • No products in the cart.

Aspiratorë Franke

Sold
/

Aspiratorë Franke

S’ka stok

Aspiratorë Franke FVT605BKA

Kapaku Franke FVT 605 BK A i serisë Vertis me fije kristal të zi është i pajisur me një fuqi prej 200 W, kontroll me prekje, ndriçim LED, shpejtësi maksimale të rrjedhës 580 m³ / orë dhe klasë të efikasitetit të energjisë A. Diskret dhe funksional, i lehtë për t’u çmontuar dhe të pastër.

Compare

Përshkrim

Marka‎Franke
ModeliFVT605BKA
LinjëVertis
Gjerësia60 cm
Thellesi39 cm
Lartësia74 cm
Klasa energjikeA
Rrjedha580 m3
Zhurmë67 db
KomandatKontrolli me prekje
Fuqia200 W
Numri i shpejtësisë3 + intensive
Ndriçim LED2×1.5W

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.