L
  • No products in the cart.

WHIRLPOOL

Frigorifer Whirlpool

Sold

Frigorifer Whirlpool ART6510A+SF Whirlpool ART6510A + SF është një ngrirës i zhytur  273 l. Është në dispozicion në çelik inox. Ka rafte xhami me profile për të garantuar qëndrueshmëri, elegancë dhe siguri. Ventilatori i tij siguron një rrjedhje uniforme të ajrit brenda pajisjes për ventilim më të mirë. Ka një raft praktik për ruajtjen e sigurt të shisheve. Është i pajisur me teknologjinë STOP FROST falë së cilës për të shkrirë akullin thjesht hiqni katalizatorin dhe vendoseni një minutë nën...

FRIGORIFER WHIRLPOOL ART 459/A+/NF/1

Frigorifer Inkaso Wihrpool Kombinat 178 NF ART459/A+NF/1 Sistemi i ftohësit:Automatik (me ventilim) Sistemi i ngrirësit: No frost 6TH SENSE(rregullim i temperatures deri ne 5 here me shpejt ne saje te teknologjise 6Th) Program ECONIGHT Kodi: KOD0000000024

89,990 L

FRIGORIFER WHIRPOOL 70 CM NF TTNF8111SB

Sold

Frigorifer Whirpool 70 cm Pana NF TTNF8111SB Whirlpool TTNF 8111 W është një frigorifer frigorifer i pavarur prej cm. 70 h. 180 dhe kapacitet 427 l. Është në dispozicion në të bardhë. Nuk është Frost   Kodi: KOD0000000028

74,990 L

FURRË INK WHIRPOOL AKZ96230NB/FU

FURRË INK WHIRPOOL AKZ96230NB/FU Ready2Cook përdor një sistem të fuqishëm për të arritur shpejt temperaturën e duhur dhe eliminon plotësisht nevojën për ngrohje paraprake. Kapaciteti : 73 L Klasa e energjise : A+ NUMRI I PROGRAMEVE: 12 programe Kodi:KOD0000000529

65,000 L

LAVASTOVILJE WHIRPOOL WFC3C26PFX

LAVASTOVILJE WHIRPOOL WFC3C26PFX

Lavastovilje Whirpool QL 60cm WFC3C26PFX Lavastovilje Whirlpool WFC 3C26 PF X  me qëndrim të lirë  60.cm - 14 të mbuluara - çelik inox. Koshi i sipërm i lëvizshëm i lavastoviljes WFC 3C26 PF X Whirlpool ju lejon të krijoni të gjithë hapësirën që ju nevojitet dhe ju lejon të vendosni pa mundim edhe objekte me formë të parregullt. Kodi: KOD0000000110

74,999 L

LAVATRIÇE WHIRLPOOL FSCRBG80411 8KG

LAVATRIÇE WHIRLPOOL FSCRBG80411 Lavatriçe me ngarkesë të përparme me qëndrim të lirë Whirlpool: 8 kg - FSCRBG80411 Karakteristikat e kësaj lavatriçe me qëndrim të lirë Whirlpool: ngjyrë e bardhë. Kosh i gjerë 8 kg. Centrifugë me efikasitet të lartë në 1400 rpm. Ekskluzive Teknologjia e 6-të SENSE që përshtat në mënyrë dinamike cilësimet sipas karakteristikave të çdo ngarkese, duke siguruar kujdes ideal për të gjitha pëlhurat. Klasa energjia A +++, për një reduktim të konsumit deri në 50%. KODI:KOD0000000080

70,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.