L
  • No products in the cart.

NUTRIBULLET

NUTRIBULLET 900W

Sold

NUTRIBULLET 900W Njihuni me nutribullet Pro, blenderin tonë personal kompakt dhe të optimizuar 900 vat. Zgjidhni nga një sërë ngjyrash, duke përfshirë botime ekskluzive me ngjyra mat, të disponueshme vetëm përmes faqes sonë të internetit. Ju vendosni se çfarë hyn për të përfituar sa më shumë nga çdo përbërës, çdo ditë. KOD0000000583

6,500 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.