L
  • No products in the cart.

Hockenhein

Bërës Buke Hockenhein HK 39990

Sold

Bërës Buke Hockenhein HK 39990 Bërëse buke Hockenheim me dy helika , kapak çelik inoks dhe panel kontrolli me ekran LCD. Është e lehtë për t’u përdorur me kohë të para programuar për lloje të caktuara bukësh. Tava ka teh mikser të dyfishtë që siguron që buka të përzihet mirë. Kohëmatësi i programueshëm me 15 ore me ekran LCD, mban të ngrohtë brumin automatikisht për një orë. Kapacitet i madh mbajtes i enes dhe dy helika per perzierje me te shpejte...

12,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.