L
  • No products in the cart.

Bërës Buke Hockenhein HK 39990

Sold

Bërës Buke Hockenhein HK 39990

S’ka stok

12,000 L

Bërës Buke Hockenhein HK 39990

Bërëse buke Hockenheim me dy helika , kapak çelik inoks dhe panel kontrolli me ekran LCD.

Është e lehtë për t’u përdorur me kohë të para programuar për lloje të caktuara bukësh.

Tava ka teh mikser të dyfishtë që siguron që buka të përzihet mirë.

Kohëmatësi i programueshëm me 15 ore me ekran LCD, mban të ngrohtë brumin automatikisht për një orë.

Kapacitet i madh mbajtes i enes dhe dy helika per perzierje me te shpejte te perberesve. Fale dy xhamave te siperm mund te shikoni procesin e pjekjes.

Perfekte per gatimet e perditshme por dhe ato te festave pasi kjo berese gatuan jo vetem buken por dhe embelsira  te ndryshme.

Pjekja e bukes ne shtepi nuk ka qene kurre me e lehte, mjafton te shtoni perberesit vendosni programin dhe gjithcka tjeter e ben beresja e bukes Hockenheim.

KOD0000000454

S’ka stok

Compare

Përshkrim

 

 

Marka‎Hockenhein
ModeliHK 39990
LlojiBërës buke
Pesha e pjekjes1000- 1500 gr
Kohëmatës i programueshëm15 orë

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.