L
  • No products in the cart.

Furrë Mikrovalë Hotpoint Ariston MF25GIIXHA

/ /

Furrë Mikrovalë Hotpoint Ariston MF25GIIXHA

1 stok

45,990 L

Furrë Mikrovalë Hotpoint Ariston 25 litra MF25GIIXHA

Furrë me mikrovalë e integruar Hotpoint Ariston MF25G IX HA me funksionet e gatimit automatik dhe të shkrirjes, për të garantuar gjithmonë rezultate maksimale. Kapaciteti i brendshëm 25 litra.

 

Kodi: KOD0000000137

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hotpoint Ariston
ModeliMF25GIIXHA
Dimensionet e produktit (cm)‎39.0×59.4×37.9
Lloji i gatimit:Mikrovalë + skarë
Kapaciteti25 L
Fuqia900W
Lloji i skarës:‎Quartz
Fuqia e skarës (W):1000
Hapja e derës:‎Hapja me butonin e shtypjes
Numri i niveleve të fuqisë:‎7
Pesha neto (kg):‎17.05

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.