L
  • No products in the cart.

Mikrovalë Candy CMXW20DS

Sold
/ /

Mikrovalë Candy CMXW20DS

S’ka stok

13,990 L

Mikrovalë Candy Gri CMXW20DS

Energjia e mikrovalës depërton në ushqim, mikrovala bën që molekulat në ushqim të lëvizin me shpejtësi. Lëvizja e shpejtë shkakton fërkime dhe nxehtësia që rezulton gatuan ushqimin.

Me 5 nivele të fuqisë së mikrovalës për të zgjedhur, rinxehja dhe gatimi i ushqimit është i lehtë, i shpejtë dhe i përshtatshëm.

  • Kapaciteti 20 litra – ideal për familjet e vogla
  • Fuqia dalëse 700 Watt
  • Ora dixhitale e lehtë për t’u lexuar
  • Programi i shkrirjes me avion shkrin ushqimin në mënyrë higjienike
  • Paneli i kontrollit me kyçje për sigurinë e fëmijëve

Kodi: KOD0000000131

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Candy
ModeliCMXW20DS
Dimensionet e produktit‎35.75 x 44 x 25.9 cm; 10 Kilogram
Efikasiteti i energjisëA
Konsumim i energjise700 Watt
Kapaciteti‎20 litra
Tensioni‎230 Volt
Komponentët e përfshirëMikrovalë, tavolinë qelqi, tabaka
Diametri i montuar‎255 mm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.