L
  • No products in the cart.

HOOVER

FSHESA HOOVER S2IN1300C 011 STEAM JET

FSHESA HOOVER S2IN1300C 011 STEAM JET Lëvizja me avull Hoover S2IN1300C 011 është leckë dhe pistoletë me avull të përshtatshme për pastrimin e plotë të dyshemeve dhe sipërfaqeve vertikale. I pozicionuar vertikalisht dhe i pajisur me ndarje kablloje. 2IN1: Lëshues me avull për sipërfaqe të mëdha dhe pistoletë me avull të lëvizshme për sipërfaqe vertikale Fuqia: 1300 W Gati me avull në 30 sekonda Autonomia: deri në 15 minuta Nuk ka nevojë të përdorni kimikate dhe detergjentë Kodi: 8016361893924

11,990 L

Furrë Inkaso HOOVER Inox HO145/6X

Sold

Furrë inkaso HOOVER inox HO145/6X Kodi: KOD0000000046

38,999 L

LAVATRIÇE HOOVER DXOC 58AC3-S

LAVATRIÇE HOOVER DXOC 58AC3-S Kodi:KOD0000000426

58,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.