L
  • No products in the cart.

MIDEA

FRIGORIFER MIDEA A+ MONOPORTA

FRIGORIFER MIDEA  A+MONOPORTA Marka: MIDEA Kapaciteti: 41 litra Konfigurimi: pa instalim Ngjyra: çelik inox Karakteristikë e veçantë: Stil retro Kodi:KOD0000000349

18,999 L

Frigorifer Midea MDRD142FGF01 86 x 47CM

Kapaciteti 93 Litra Kapaciteti Neto i Frigoriferit 87 LITRA Kapaciteti Neto i Frizit 6 Litra Klasa e energjisë F Konsumi Vjetor i Energjisë 107 kWh/a Lloji i Montimit Jo Montuese

19,000 L

KONDICIONER HEC HEC25T0-IN 9 BTU

Vendmbajtëse

KONDICIONER HEC HEC25T0-IN 9 BTU + MONTIMIN FALAS  Me teknologjinë inteligjente dhe teknologjinë më të fundit inverter mund ta përdorni kondicionerin nga telefoni juaj, të kontrolloni gjendjen e tij, të ftohet ose ngrohet përpara se të mbërrini në shtëpi, si dhe të monitoroni se si përdoret kur nuk jeni aty. Përfshihet një telekomandë e re e madhe e ekranit, vetëm në rast se dikush në shtëpi duhet ta ndezë ose çaktivizojë. Mjedisi nuk ka qenë kurrë më i lumtur, duke...

52,000 L

Lavatriçe Midea 6 KG MF100W60/W

Sale

Kapaciteti lares (Kg) - 6 Numri I xhirove (centrifuge) (RPM)- 1000 Numri I programeve te larjes - 15 Paneli I kontrolli - Elektronik Klasa e energjise - D

35,500 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.