L
  • No products in the cart.

ELICA

ASPIRATOR ELICA HIDDEN IX/A/60 PRF009233

ASPIRATOR ELICA HIDDEN IX/A/60 PRF009233 Kapaku i ishullit ELICA HIDDEN IX duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga...

48,999 L

ASPIRATOR ELICA OASIS IX/F/55 XHAM

ASPIRATOR ELICA OASIS IX/F/55 XHAM Kapaku Mira Black ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000184

44,990 L

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ 713M3

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45"  713M3 Kapaku i ishullit ELICA SHIRE BL duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000189

54,990 L

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ XHAM ZI 713M3

Sale

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45" XHAM ZI 713M3 Kapaku ELICA  ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000189

42,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.