L
  • No products in the cart.

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ 713M3

/

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ 713M3

1 stok

54,990 L

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″  713M3

Kapaku i ishullit ELICA SHIRE BL duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike.

Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt.

KOD0000000189

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ELICA SHIRE
ModeliBL/A/90
Dimensionet:90 cm
Karakteristikat gjenerike:– Çeliku i lyer me ngjyrë të zezë
– Thithja rrethuese
– Paneli elektronik me butona
– Ndriçim LED
– Filtër metalik yndyrash, i lëvizshëm dhe i larë
Diametri i vrimës së ventilimit:150 mm
Motorri800 m3 / h
Lloji i kontrollit:panel elektronik me butona
Shpejtësia e funksionimit4
Klasi i energjisëB
Distanca minimale:– Pianura elektrike: 52 cm
– Pllaka me gaz: 90 cm
Konsumi– Konsumi maksimal 280 W
– Tension 220-240V
– Frekuenca 50-60Hz

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.