L
  • No products in the cart.

Frigorifer BEKO RCNA366K34XBN 185x60cm

Me ndriçimin e brendshëm LED dhe klasën e energjisë A+ ky frigorifer është ideal për kursimin e elektricitetit. Ka ngjyrën e argjendit të lëmuar dhe përmasa 185 x 60 x 67 cm. Nëse dëshironi ta vendosni në një cep të kuzhinës, kjo nuk do të përbëjë problem pasi frigoriferi nuk ka dorezë të jashtme dhe dyert mund të kthehen 90°.

58,000 L

FRIGORIFER BEKO RCNA366K40XBN

FRIGORIFER BEKO RCNA366K40XBN Marka: BEKO Kapaciteti: 324 litra Konfigurimi: pa instalim Kontrolli: Elektronik Ndriçim i brendshëm:Ndriçim LED Motori:Inverter Sistemi i ftohjes: Neo frost

65,000 L

FRIGORIFER BEKO RCSA330K30XPN

FRIGORIFER BEKO RCSA330K30XPN Marka: BEKO Kapaciteti: 300 litra Konfigurimi: pa instalim Ndriçim i brendshëm:Ndriçim LED Motori:Inverter Sistemi i ftohjes: Mini frost Kodi:KOD0000000589

53,000 L

Frigorifer Midea MDRD142SLF30 86 X 47 CM

Për hapsira te vogla,dhoma apo zyra ju prezantojme me frigoriferin Midea me nje permase prej 85 cm. Me nje kapacitet prej 93 litra ku mund te mbani ushqimet te fresketa apo te ngrira. Klasi i energjise: A+ Kapciteti: 93 l No frost Antibakterial Ngjyra: e zeze Përmasa: 85 x 47 cm

21,000 L

Pianurë BEKO HII 64400MT

  Siperfaqe të lëmuar: Pastrohet lehtë dhe me stil, siperfaqja e lemuar e kesaj pllake eshte krijuar me nje gote te qendrueshme me cilesi te larte e cila gjithashtu ju lejon te levizni tiganet nga ndezesi ne ndezes me lehtesi. Treguesit e nxehtesise: Per siguri te shtuar, treguesit e nxehtesise do te shfaqin nje 'H' te dukshem per t'ju paralajmeruar nese pllaka nuk eshte ftohur mjaftueshem. Pllaka qeramike Beko me ngjyre te zeze ofron nje siperfaqe te shkelqyeshme gatimi. Shumefunksional:...

48,000 L

Sobë BEKO 2 PLITKA GAZI- 2 PLITKA KORENTI FSE64320DS

Furra e firmës BEKO FSE64320DS ka një ndriçim halogjen që ju ndihmon të shikoni gatimin tuaj pa pasur nevojë të hapni derën dhe të humbisni nxehtësinë që është brenda apo të bezdiseni nga avulli i nxehtë në fytyrë. Ideale për gatim të shpejtë dhe efikas.

43,500 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.