L
  • No products in the cart.

HAUSBERG

Freskuse Elektra ev1811/3wk

FRESKUESE HAUSBERG HB-5200 I përshtatshëm për ambjentet e jashtme. Ju ofron nje freski natyrale, për ditët e nxehta të verës. Lehtësisht i montueshëm. Me 3 helika materiali i të cilës është plastik. Me nivele te ndryshme shpejtesie. Mund te rrotullohet dhe ta fiksoni ne pozicionin qe deshironi. Mjaft praktike per ventilimin e ajrit. KOD0000000477

2,200 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.