L
  • No products in the cart.

Freskuse Elektra ev1811/3wk

Freskuse Elektra ev1811/3wk

1 stok

2,200 L

FRESKUESE HAUSBERG HB-5200

I përshtatshëm për ambjentet e jashtme.

Ju ofron nje freski natyrale, për ditët e nxehta të verës.

Lehtësisht i montueshëm.

Me 3 helika materiali i të cilës është plastik.

Me nivele te ndryshme shpejtesie.

Mund te rrotullohet dhe ta fiksoni ne pozicionin qe deshironi.

Mjaft praktike per ventilimin e ajrit.

KOD0000000477

1 stok

Compare

Përshkrim

 

MarkaHAUSBERG
ModeliHB-5200
Fuqia maksimale:me 3 helika
Përmasa66cm
Sipërfaqja e mbulimit25-40m2

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.