L
  • No products in the cart.

RUSELL

NUTRIBOOST RUSSELL HOBS

Sold

NUTRIBOOST RUSSELL HOBS Vjen me 5 gota - 3 të mëdha dhe 2 të vogla - kështu që ka një për çdo anëtar të familjes, plus një përzgjedhje kapakësh për çdo përdorim, nga ruajtja në shërbim. Ekziston edhe një kapak  me vrima të përshtatshme për djathë, çokollatë dhe erëza dhe ka një kapak udhëtimi me një grykë pijeje dhe mbulesë. Me kaq shumë përdorime, kjo pajisje e dobishme do të jetë e paçmueshme për familjen e ndërgjegjshme për shëndetin. KOD0000000393

6,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.