L
  • No products in the cart.

NUTRIBOOST RUSSELL HOBS

Sold
/

NUTRIBOOST RUSSELL HOBS

S’ka stok

6,000 L

NUTRIBOOST RUSSELL HOBS

Vjen me 5 gota – 3 të mëdha dhe 2 të vogla – kështu që ka një për çdo anëtar të familjes, plus një përzgjedhje kapakësh për çdo përdorim, nga ruajtja në shërbim. Ekziston edhe një kapak  me vrima të përshtatshme për djathë, çokollatë dhe erëza dhe ka një kapak udhëtimi me një grykë pijeje dhe mbulesë. Me kaq shumë përdorime, kjo pajisje e dobishme do të jetë e paçmueshme për familjen e ndërgjegjshme për shëndetin.

KOD0000000393

S’ka stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎NUTRIBULLET
Fuqia ne Watt700 W
Kapaciteti (ne Litra)‎0.7L
Funksione3

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.