L
  • No products in the cart.

THARES LAGESHTIRE 13 L AGRO

Sale

Heqes Lageshtie Argo 13 Heq lageshtine e tepert ne ambjetet tuaja Perdor nje gaz ftohes ekologjik i cili nuk lejon mbinxehjen e ambjentit Niveli i lageshtise i rregullueshem me saktesi maksimale 35-80%

26,500 L

THITHËS LAGËSHTIE AGRO DRY NATURE 11 LT

THITHËS LAGËSHTIE AGRO DRY NATURE 13 LT Alarmi i rezervuarit të plotë Lidhje e shpejtë për kullim të vazhdueshëm të kondensimit. Rrota praktike me shumë drejtime dhe doreza mbajtëse. Ftohës natyral, me ndikim zero në ngrohjen globale KOD0000000288

23,500 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.