L
  • No products in the cart.

THITHËS LAGËSHTIE AGRO DRY NATURE 11 LT

THITHËS LAGËSHTIE AGRO DRY NATURE 11 LT

1 stok

23,500 L

THITHËS LAGËSHTIE AGRO DRY NATURE 13 LT

Alarmi i rezervuarit të plotë

Lidhje e shpejtë për kullim të vazhdueshëm të kondensimit.

Rrota praktike me shumë drejtime dhe doreza mbajtëse.

Ftohës natyral, me ndikim zero në ngrohjen globale

KOD0000000288

1 stok

Compare

Përshkrim

 

 

MarkaAGRO
ModeliDRY NATURE
LlojiTHITHËS

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.